//
je leest...
Proza

Kerst Kinderbijbel Liedjesleesboek

In deze complete kerstbijbel zijn alle verhalen over Kerst verzameld, met bekende en nieuwe kerstliedjes en sfeervolle tekeningen.

Aan deze bijbel heb ik als auteur mogen meewerken met een aantal verhalen.
Het bijzondere van deze kerstkinderbijbel is dat de kerstverhalen niet zomaar uit de lucht komen vallen. Ze staan in het bredere verband van Jezus’ aankondiging door de profeten (het openingsverhaal: Geboortekaartje van Jezus) en Jezus’ werk op aarde (het slotverhaal: Het lied van Jezus).
Hierdoor is het babytje in de voerbak in een breder bijbels perspectief geplaatst: wat was er zo bijzonder aan dit kindje? En wat kwam hij eigenlijk doen op aarde? De kerststal staat in een door God gemaakte wereld die hij gaat redden. Moeilijke verhalen als de kindermoord in Betlehem worden niet overgeslagen.

16 verhalen, 25 liedjes – het is weer een plezier om de cd op te zetten en te horen wat Roeland Smith en zijn muziekteam met jonge kinderen weet te bereiken. Het ezeltje, Stille nacht, Huil maar, Wat een dag! Stuk voor stuk fraaie en heldere composities met veel verschillende begeleidingsinstrumenten. Commissies die het kerstfeest voorbereiden in hun kerk vinden hier goed materiaal.

Dit boek is niet meer in de handel.

Reacties

Reacties zijn gesloten.

Contact Informatie

055-3670261
Ma t/m vr 09.00-17.00

Stuur een mail

Per Categorie

Web Bezoek

  • 46.524 hits