//
je leest...
Proza

Het Groot Kinderbijbelliedjesleesboek

Aan deze kinderbijbel heb ik mogen meewerken als auteur door met elf bijbelverhalen bij te dragen aan een totaal van veertig. Elk verhaal in dit kleurrijke boek telt drie bladzijden, elke vierde bladzij is een liedje (met notenschrift) bij het verhaal. U hoeft dus niet meer te zoeken. Bekende krakers van Hanna Lam zijn opgenomen. Ook een kerstlied van mij, waarin kinderen in de wieg kijken en ontdekken dat het Kind op zijn moeder én zijn Vader lijkt. Componist van dit lied is Willem Vogel. Maar vooral veel nieuwe liedjes van Roeland Smith en Michiel Zweers. Erg mooi hoe deze jonge vaders teksten en muziek zo dicht bij het kind brengen.

Aan Het Groot Kinderbijbelliedjesleesboek werken mee: Ria Borkent, Iris Boter, Peter van Dijk en Nelleke Scherpbier (verhalen), Roeland Smith en Jaël Vuijk (muziek) en Joanne Lew (illustraties).

Voor kinderen van 4-9 jaar
Prijs: € 12,50  Uitgeverij Boekencentrum

Naast dit boek is er een bijbeborende CD uitgebracht:
de Kinderbijbelliedjesmeezingceedee

Wat het boek zo bijzonder maakt is dat bij elk verhaal een liedje is uitgezocht, zodat aan tafel, op school of op schoot, direct een leuk liedje voor handen is. Naast oude bekende liedjes zijn nieuwe bijbelliedjes geschreven. Een heel team van muzikanten heeft de liedjes op cd gezet met – speciaal voor de kinderen – van ieder liedje ook een meezingversie. Handig als u voor een feest een karaoke-versie zoekt. Alle stijlen en vele instrumenten zijn vertegenwoordigd.

Reacties

Reacties zijn gesloten.

Contact Informatie

055-3670261
Ma t/m vr 09.00-17.00

Stuur een mail

Per Categorie

Web Bezoek

  • 46.524 hits