//
je leest...
Bijbels, Proza

2007 Het Groot Kinderbijbelliedjesleesboek

Aan deze kinderbijbel heb ik mogen meewerken met elf Bijbelverhalen in een totaal van veertig. Elk verhaal in dit kleurrijke boek telt drie bladzijden, elke vierde bladzij is een liedje (met notenschrift) bij het verhaal.

Naast dit boek is er een bijbeborende CD uitgebracht:
de Kinderbijbelliedjesmeezingceedee

Wat het boek zo bijzonder maakt is dat bij elk verhaal een liedje is uitgezocht, zodat aan tafel, op school of op schoot, direct een leuk liedje voor handen is. Naast oude bekende zijn nieuwe bijbelliedjes geschreven. Een heel team van muzikanten heeft de liedjes op cd gezet met – speciaal voor de kinderen – van ieder liedje ook een meezingversie. Handig als u voor een feest een karaoke-versie zoekt. Alle stijlen en vele instrumenten zijn vertegenwoordigd.

Aan Het Groot Kinderbijbelliedjesleesboek werken mee: Ria Borkent, Iris Boter, Peter van Dijk en Nelleke Scherpbier (verhalen), Roeland Smith en Jaël Vuijk (muziek) en Joanne Lew (illustraties).

Prijs: € 12,50  Uitgeverij Boekencentrum

Voor kinderen van 4-9 jaar

Mozaïek Junior, Kwintessens NZV

Reacties

Reacties zijn gesloten.

CONTACTFORMULIER

Per Categorie

Web Bezoek

  • 63.610 hits