//
je leest...
Nieuws

Huis aan de Handelskade

Na de dood van haar man keert Sophie terug naar Nederland en betrekt ze een nieuwbouwappartement. De bewoners kiezen haar als voorzitter van de VvE (Vereniging van Eigenaren). Op een dag komt een gevelplaat naar beneden. Het wordt al snel duidelijk dat het om een constructiefout gaat.

In het belangenspel dat losbarst probeert Sophie haar integriteit te bewaren. Vooral als ze de verantwoordelijke aannemer ontmoet en ze niet vrij blijkt van gevoelens, beseft ze dat het niet eenvoudig zal worden. Naast Sophie zien we andere kleurrijke personages die de groepsdynamiek in het verhaal beïnvloeden. Een menselijk verhaal over bouw en rouw, liefde en verval.

Lees hier de eerste hoofdstukken gratis.

Koop hier jouw exemplaar.

Reacties

Reacties zijn gesloten.

CONTACTFORMULIER

Per Categorie

Web Bezoek

  • 58.305 hits